Німеччина дозволить в'їзд іноземцям не раніше травня

Вакцинація допоможе швидше подорожувати
Німеччина дозволить в'їзд іноземцям не раніше травня
Коронавірус (фото: Pexels)
12 Січня 2021, 17:58
читать на русском

У Німеччині заявили, що поїхати на відпочинок у їхню країну іноземці зможуть цього року не раніше, ніж наприкінці травня.

Про це заявив уповноважений з туризму при німецькому уряді Томас Барейс, передає The Local.

Я думаю, що подорож - це те, що дуже важко уявити в найближчі два-три місяці. Після Трійці все знову стане краще. І я сподіваюся, що це літо буде дуже великим періодом подорожей, - сказав Барейс.

Релігійне свято Трійця цього року у католиків припадає на 23 травня. Понеділок після Трійці - національне свято Німеччини.

Читайте також

Барейс додав, що після вакцинації великої кількості людей відпустки в більш віддалених частинах світу також можуть стати можливими в кінці року.

Якщо ми дійсно зробимо вакцинацію більшості людей в Німеччині в другому кварталі року, то влітку буде безпечно подорожувати, - сказав він.

Нагадаємо, що Чорногорія змінила правила в’їзду. Відтепер вона  не вимагатиме негативного тесту на коронавірус - як для власних громадян, так і для іноземців.

Причиною пом’якшення обмежень вона назвала покращення епідеміологічної ситуації, зокрема, зменшення завантаженості ліжок у лікарнях до 57%, тоді як у другій половині грудня це було 67%.

1