Привіз до Одеси та поклав до камери схову: українець зберігав гранати у супермаркеті (відео)

Чоловік планував продати боєприпаси
Привіз до Одеси та поклав до камери схову: українець зберігав гранати у супермаркеті (відео)
Фото: npu.gov.ua
15 Вересня 2021, 16:42
читать на русском

39-річний житель Херсонщини привіз до Одеси боєприпаси, аби в майбутньому продати. Дві гранати він вирішив залишити у камері сховку одного з супермаркетів, інші - в орендовані оселі. Поліція вилучила предмети та направила на експертизу.

Про це повідомила пресслужба поліції Одеської області.

Зазначається, що адміністрація торговельного закладу знайшла підозрілу сумку у шафі та повідомила про поліцію. Під час огляду спеціалісти-вибухотехніки виявили гранати РГД-5 із запалами до них.

Фото: npu.gov.ua

При цьому одеські правоохоронці розшукали власника заборонених предметів менш ніж за добу та затримали у порядку статті 208 КПК України. Під час обшуку його домівки вилучили аналогічні боєприпаси, наразі поліціянти з’ясовують всі обставини події та походження гранат.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Фігурантові оголосили підозру за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі", - повідомив начальник Одеського районного управління поліції №1 Олександр Коцар.

Нагадаємо, що у Києві затримали чоловіка, який ходив вулицями міста з гранатою у сумці.

Читайте також