"Пробіг під каштанами" відбудеться попри війну

Цьогоріч гроші збиратимуть для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії
"Пробіг під каштанами" відбудеться попри війну
Пробіг під каштанами Фото: сторінка спільноти у Фейсбуці
19 Травня 2022, 06:12
читать на русском

29 травня відбудеться 29-й "Пробіг під каштанами", під час якого благодійники збиратимуть коти для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Організатори повідомляють, що цьогоріч благодійники можуть вийти на символічний старт із будь-якого безпечного куточка України та світу протягом 29 травня.

Мета заходу – збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також об’єднання українців для взаємопідтримки. Організатори закликають учасників виходити на прогулянку чи пробіжку і знаходити на своєму маршруті листок чи цвіт каштана (або ж намалювати його).

У 2022 році "Пробіг під каштанами" об’єднає українців по всьому світу заради добра, взаємопідтримки та допомоги дітям. Попри все, 29 травня, у День Києва, кожен може у будь-який зручний час та в будь-якому безпечному місці подолати символічні 5 км, - кажуть засновники пробігу.

Ініціаторка та організаторка "Пробігу під каштанами", який проводиться з 1993 року, зазначила, що цього року учасники можуть на свій вибір обрати: пройти, пробігтися чи прогулятися із дистанцією близько 5 км.

Як долучитися до "Пробігу під каштанами"?

  • Зареєструйтеся на сайті probig.in.ua.
  • Під час реєстрації – зробіть благодійний внесок 250 грн.
  • Кількість реєстрацій – необмежена. Останній день реєстрації – 29 травня.

Зареєстровані учасники можуть видрукувати номер, вписати до нього своє ім’я, місто, країну або номер реєстрації, і 29 травня вийти на прогулянку чи пробіжку в безпечному місці.

Нагадаємо, "Пробіг під каштанами" – наймасовіший спортивно-благодійний проєкт в Україні. Він проходить щорічно, починаючи з 1993 року, в День Києва (остання неділя травня).

Зібрані в рамках проєкту кошти спрямовуються на благодійність.

1