Прогулював школу та не ходив до університету: 18-річний хлопець став доларовим мільйонером

Він почав грати в Доту з восьми років
Прогулював школу та не ходив до університету: 18-річний хлопець став доларовим мільйонером
Ілля Муларчук, фото: Кіберспорт
20 Жовтня 2021, 23:18
читать на русском

18-річний Ілля Муларчук з Бучі прогулював школу та ні разу не з'явився в університеті, проте до четвертої ранку грав в Dota-2 і недарма - його команда Team Spirit перемогла на міжнародному турнірі The International 10 і заробила 18,2 млн доларів.

Про це повідомили в dev.ua.

Кожен гравець після участі в турнірі заробив по $3,6 млн, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що хлопець почав грати в Доту з 2013 року приблизно по десять годин на день.

Він припиняє грати, тільки коли відчуває сильну втому. Зазвичай це трапляється після 10-15 ігор. Тобто грає приблизно по 10 годин. Після цього Ілля переглядає записи своїх ігор і інших сильних гравців. Цікаве і корисне виписує в блокнот, - пояснили у виданні.

Також у команді Team Spirit був ще один українець - 21-річний Мирослав Колпаков з Луцька, він почав грати в Доту з 12 років.

Батьки не схвалювали цей вчинок. Раніше вони просто різали провід мишки та відбирали кабелі для ПК. А коли Мирослав навчався в університеті й стояв вибір між грою в першій команді та закінченою вищою (довчитися залишалося рік), батьки наполягали на другому. До попадання у  Team Spirit батьки не чинили гравцеві ніякої підтримки, - йшлося в повідомленні.

Додали, що виграні гроші Ілля хоче витратити на будиночок для кішки та садибу, а Мирослав - на житло та машину для тата.

Нагадаємо, відомий журнал Forbes Україна у травні опублікував список 100 найбагатших людей України. 

1