Прохолодну суботу та теплу неділю обіцяють синоптики українцям

У суботу на півдні та сході України очікуються дощі
Прохолодну суботу та теплу неділю обіцяють синоптики українцям
Погода, літо (Фото: Парламент.UA)
3 Червня 2023, 08:49
читать на русском

Погода в Україні на вихідних, 3 і 4 червня, буде дощовою. При цьому прогнозується спека до +28 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.

Згідно з прогнозом синоптиків, завтра в Україні, крім західних, вдень і північних областей, очікуються короткочасні дощі, місцями грози. Під час гроз також прогнозуються пориви вітру до 15-20 м/с.

Температура повітря вночі в західних і північних областях становитиме +6 +11 градусів, а на решті території +12 +17. При цьому вдень у західних, північних, більшості центральних та Одеській областях буде в межах +17 +22 градусів, а на решті території +23 +28.

У неділю та понеділок, 4 і 5 травня, переважатиме погода без опадів. Температура в неділю вночі становитиме +4 +10 градусів, а вдень +18 +24. При цьому в понеділок температура вночі буде +8 +13, а вдень +20 +26 градусів

Нагадаємо, в Україні літо 2023 року за температурою настане з середини червня, водночас цього ж місяця очікуються найсильніші грози й дощі. Загалом же літо обіцяє бути спекотним, подекуди навіть занадто. Зокрема, в липні та серпні температура перевищуватиме кліматичну норму. Це випливає з прогнозів народних синоптиків та метеорологів Укргідрометцентру.

Читайте також