Проміжні вибори до Ради: у Черкаській області офіційно зареєстровано шість кандидатів

Вибори призначені на 31 жовтня
Проміжні вибори до Ради: у Черкаській області офіційно зареєстровано шість кандидатів
Вибори, чоловік у масці кидає бюлетень у скриньку (фото: Парламент UA)
10 Вересня 2021, 23:18
читать на русском

Станом на 10 вересня в одномандатному виборчому окрузі № 197 офіційно зареєстровано шість кандидатів у народні депутати на виборах 31 жовтня. Трьох претендентів на мандат Центральна виборча комісія зареєструвала на своєму засіданні цього ж дня.

Про це повідомила громадська мережа "ОПОРА".

Так, 3 вересня зареєструвався Андрій Іллєнко від ВО "Свобода". А 7 вересня Богдан Панкевич (Українська Галицька партія) і Антон Подчапко (партія "Влада народу").

На засіданні 10 вересня ЦВК зареєструвала кандидатів від трьох політичних партій:

  • Віталій Войцехівський від "Слуги народу";
  • Сергій Василюк від "Народовладдя";
  • Наталія Степушенко від партії "Нові обличчя".

Дочасну активність двох із цих кандидатів ОПОРА зафіксувала до старту виборчого процесу.

Зазначимо, 1 вересня розпочалося висування кандидатів на проміжних виборах. Політичні партії можуть висувати своїх кандидатів до 20 вересня включно, а ось ті, хто бажають йти шляхом самовисування, мають подати документи до ЦВК до 30 вересня включно.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 та № 197. Це пов'язано з достроковим позбавлення мандатів Ігоря Колихаєва (184-й округ), якого було обрано міським головою Херсона, а також Олександра Скічка (197-й округ), якого було призначено головою Черкаської обласної державної адміністрації.

Читайте також