Психічнохворий чоловік в Дніпрі дев'ять діб утримував матір у власному будинку

Щоб не померти з голоду, жінці довелося харчуватися недоїдками
Психічнохворий чоловік в Дніпрі дев'ять діб утримував матір у власному будинку
Напівзруйнований будинок Фото: УНІАН
28 Вересня 2021, 06:09
читать на русском

У Дніпрі поліцейські звільнили з домашнього полону пенсіонерку, яку психічно хворий чоловік замкнув в будинку на дев'ять діб.

Як повідомляє "Дніпро Оперативний", інцидент стався на тупику Гаєвому.

Про те, що 78-річну жінку проти її волі в приватному будинку утримує син, повідомила сестра пенсіонерки. Вона розповіла, що 47-річний син пенсіонерки є психічно нездоровим. Також вона повідомила, що заглянула у вікно будинку і побачила, як її сестра лежить на ліжку, а поруч з нею сидить син і кричить на неї.

Поліцейські, коли прибули на місце виклику, виявили, що вхід в будинок був забарикадований різними речами. А з середини будинку лунали крики про допомогу літньої жінки.

Розібравши завали та увійшовши в будинок, правоохоронці поспілкувалися з жінкою і дізналися, що син тримав її під замком в будинку 9 діб. Щоб не померти з голоду, жінці довелося харчуватися недоїдками і залишками їжі в будинку, - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який замкнув власну матір в будинку, при спілкуванні з правоохоронцями поводився неадекватно. Тож на місце інциденту викликали психіатричну бригаду.

Нагадаємо, у серпні в Дніпропетровській області затримали чоловіка, який зарізав свого товариша, загорнув його тіло у штору та скинув до колодязя.

Читайте також

1