Путін може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, - начальник ГУР

Одна із хвороб російського диктатора - онкологічна
Путін може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, - начальник ГУР
Володимир Путін / Фото: Getty Images
24 Травня 2022, 12:49
читать на русском

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов вважає, що російський диктатор владімір путін може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, серед яких рак.

Так, ми повністю підтверджуємо цю інформацію (що у путіна рак – ред.). В нього кілька важких хвороб, одна з яких рак. Але сподіватися на те, що Путін загине завтра, не варто. У нього, як мінімум, кілька років ще є. Подобається це нам чи ні, але це правда, - сказав Буданов в інтерв’ю "Українській правді".

За словами глави ГУР, Путін розгублений, але його психоемоційний стан описав ухильно.

Тут ми можемо дуже багато сперечатися, в якому стані може бути диктатор, який думав, що за три дні захопить всю країну і підніме російський прапор на будівлі адміністрації в Києві. І який третій місяць, проголошуючи, що в нього друга (а інколи і перша) армія світу, не може справитися, за його словами, "з відсталою недодержавою Україною. Це ж його риторика. От в якому він має бути стані?, - зазначив Буданов.

Нагадаємо, що колишній глава британської розвідки MI6 Річард Дірлав вважає, що президента росії володимира путіна можуть відсторонити від влади вже у 2023 році через проблеми зі здоров'ям.

Читайте також