Путін підписав документи про анексію чотирьох окупованих областей України

Російський диктатор закликає Київ до перемовин
Путін підписав документи про анексію чотирьох окупованих областей України
путін фото: kremlin.ru
30 Вересня 2022, 16:06
читать на русском

Російський президент владімір путін 30 вересня виступив із заявою, що підписує так звані "договоры о принятии в состав рф" окупованих рашистами чотирьох українських областей.

На виступ російського диктатора прибули четверо путінських маріонеток: ватажки терористів з "лднр" дєніс пушилін і лєонід пасєчнік, а також гауляйтери Херсонської та Запорізької областей Володимир Сальдо та Євген Балицький.

кремлівські хвойди Балицький, пушилін, сальдо та пасічник Фото: https://t.me/BalitskyVGA/345

Під час промови путін закликав Київ "негайно припинити вогонь" на окупованих територіях України та заявив, що жителі "Донецька та Запоріжжя повернулися до росії назавжди". Це при тому, що Запоріжжя не було окуповане. Однак росія після проведення так званих "референдумів", вирішила, що тепер Мелітополь стане "столицею" Запорізької області у складі рф. І що начебто Запоріжжя поверне собі звання столиці області, коли рашисти "звільнять його від ЗСУ".

Також очільник кремля розповів, що росія готова до перемовин з Києвом, однак при цьому заявив, що статус Запоріжжя та Херсона "обговорювати не будемо":

Але вибір народу у Донецьку, Луганську, Запоріжжі, Херсоні обговорювати не будемо. Він зроблений. Росія його не зрадить.

Потім путін вирішив нагадати, яка "прекрасна країна росія", а західних партнерів України назвав "расистами" та "колонізаторами", бо вони "таврують цілі народи та держави".

Також диктатор заявив, що росія "захищатиме нашу землю всіма наявними силами та засобами.

Нагадаємо, росія під дулами автоматів провела на окупованих територіях України так звані референдуми щодо входження їх до складу рф. Після оголошення їхніх "результатів" президент РФ владімір путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей незалежними територіями.