П'яна водійка втекла з місця ДТП та вдарила поліцейського в Херсоні - фото

Постраждалого госпіталізували до лікарні
П'яна водійка втекла з місця ДТП та вдарила поліцейського в Херсоні - фото
ДТП у Херсоні, фото поліція Херсонської області
25 Листопада 2021, 01:16
читать на русском

У Херсоні 26-річна водійка легковика "Mazda" втекла з місця ДТП, а коли її затримали - вдарила поліцейського.

Про це повідомили в патрульній поліції Херсонської області в Facebook.

Водійка автомобіля "Mazda CX7" не надала перевагу в русі, виїжджаючи з другорядної дороги, транспортному засобу "ВАЗ" та здійснила з ним зіткнення. Заявник повідомив, що жінка залишила місце ДТП та припаркувала своє авто неподалік, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що поліція знайшла водійку "Mazda", яка вживала алкоголь в компанії товаришів. Правоохоронці запропонували жінці пройти огляд за допомогою алкотесту Драгер, проте вона відмовилася.
Коли жінка усвідомила, що стосовно неї будуть складені адміністративні матеріали, то почала агресивно себе поводити, хапала поліцейського за формений одяг та намагалась поцілити в обличчя. Оскільки водійка чинила супротив, до неї було застосовано спецзасіб кайданки. Громадянку доставили до відділку поліції для складання адміністративних матеріалів, - пояснили в поліції.
Наголосили, що у відділку водійка заспокоїлася, тому з неї зняли кайданки. Проте вона відразу вдарила поліцейського кілька разів в обличчя. Правоохоронця госпіталізували до лікарні.
Надалі всі обставини встановлює слідчо-оперативна група, - додали в повідомленні.
Нагадаємо, в селі Нижнє Піщане в Сумській області 29-річний водій напідпитку не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, внаслідок чого сталося перекидання автомобіля.
1