П'яний водій на Хмельниччині збив жінку з її донькою та онучкою

Постраждалі отримали численні травми
П'яний водій на Хмельниччині збив жінку з її донькою та онучкою
ДТП у Хмельницкій області Фото: hm.npu.gov.ua
15 Липня 2022, 18:09
читать на русском

У Хмельницькій області водій напідпитку збив двох жінок з дитиною, постраждалі з численними травмами ушпиталені.

Як повідомили в обласній поліції, ДТП сталося 14 липня близько 16.00 години у с. Чотирбоки Леньковецької тергромади, що на Шепетівщині.

39-річний водій автомобіля Volkswagen Jetta, перебуваючи за кермом напідпитку, здійснив наїзд на 46-річну місцеву жительку, її 27-річну дочку та дворічну онучку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінки та дитина отримали численні травми. Наразі медики надають їм допомогу та оцінюють стан постраждалих як задовільний, - кажуть правоохоронці.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Слідство триває.

Нагадаємо, у селі Ковалівка Білоцерківського району Київської області п'яний водій легковика збив двох неповнолітніх велосипедистів.