П'яний водій у Мелітополі збив трьох дітей-пішоходів

Двоє постраждалих після ДТП потрапили до реанімації
П'яний водій у Мелітополі збив трьох дітей-пішоходів
ДТП, розбите скло автівки Фото: zp.npu.gov.ua
30 Серпня 2021, 14:36
читать на русском

У Мелітополі поліція затримала водія легковика, який в стані алкогольного сп’яніння збив трьох пішоходів.

Як повідомляє поліція Запорізької області, 30 серпня близько півночі водій автомобіля Volkswagen, рухаючись вулицею Дорожньою в селі Костянтинівка Мелітопольського району, в районі АЗС скоїв наїзд на трьох пішоходів, які рухались по правому краю проїзної частини у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП двоє хлопців 2002 та 2007 років народження та 13-річна дівчина отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Постраждалих доставили до медичного закладу. Двох хлопців шпиталізовано до реанімаційного відділення лікарні, дівчині була надана медична допомога, вона відпущена додому, - йдеться у повідомленні.

Водія автомобіля поліцейські доставили до медичного закладу для проведення освідування. За даними медиків чоловік, мешканець Мелітополя 1983 року народження, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Співробітники поліції затримали водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Транспортний засіб зі слідами механічних ушкоджень вилучено. Наразі вирішується питання повідомлення зловмиснику про підозру та обрання для нього запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 30 липня на Київщині водій Opel збив насмерть пішоходів, а потім врізався у фуру.

Читайте також