П'ятеро людей постраждали внаслідок вибуху у Харкові - відео

Під час конфлікту із компанією молоді 29-річний чоловік кинув гранату
Важливо
П'ятеро людей постраждали внаслідок вибуху у Харкові - відео
Вибух у Харкові Фото: поліція
9 Червня 2021, 08:34
читать на русском

В Основ'янському районі Харкова чоловік підірвав гранату у натовпі, постраждали п'ятеро людей, серед яких двоє підлітків.

Як повідомляє поліція Харківської області, у результаті вибуху до медичних закладів з ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено п'ятеро постраждалих, у тому числі двоє підлітків 16 і 17 років.

Всі постраждалі з осколковими пораненнями доставлені до медичних закладів Харкова, - кажуть у поліції.

Інцидент стався 8 червня о 21:53. Встановлено, що між компанією молоді та 29-літнім чоловіком стався конфлікт, під час якого він кинув гранату РГД-5.

Правопорушник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у скоєнні злочинів. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Увага! Відео 18+

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини події.

Нагадаємо, 7 червня у Запоріжжі нетверезий місцевий житель повідомив, що торговельний центр "Україна" заміновано. Погрожуючи вибухом, він хотів отримати мільйон доларів США та гелікоптер.

Читайте також

1