П'ятеро загиблих та 10 поранених: Кириленко про обстріл Донецької області

Під руїнами школи знайшли тіла трьох чоловіків
П'ятеро загиблих та 10 поранених: Кириленко про обстріл Донецької області
Наслідки обстрілу Фото: https://www.facebook.com/DSNSDon
22 Липня 2022, 13:09
читать на русском

У Донецькій області минулої доби внаслідок обстрілів ворога було вбито п'ятьох людей, 10 - поранено.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За 21 липня росіяни вбили 5 мирних жителів Донбасу: 3 у Сіверську, 1 у Павлівці та 1 у Мар'їнці. Ще 10 людей отримали поранення, - написав він у Телеграмі.

Головне управління ДСНС України у Донецькій області повідомило, що сьогодні зранку завершено аварійно-рятувальні та пошукові роботи на зруйнованій внаслідок обстрілу будівлі школи у місті Краматорську.

Проведено розчищення та розбір близько 205 тонн зруйнованих елементів будівлі, виявлено та вилучено з-під завалів тіла трьох чоловіків, - кажуть у ДСНС.

Національна поліція повідомляє, що було зафіксовано 28 російських обстрілів за добу. Під удар окупантів потрапили 17 населених пунктів.

Ворог обстріляв міста Авдіївка, Бахмут, Красногорівка, Мар’їнка, Сіверськ, Соледар, Торецьк, Костянтинівка, смт Билбасівка, Південне, Північне, села Андріївка, Гришине, Дачне, Павлівка, Федорівка, Ягідне.

Удари здійснювалися з ЗРК "С-300", РСЗВ "Смерч", артилерією.

Зруйновано та пошкоджено 58 цивільних об’єктів: 37 житлових будинків, дві школи, дитячий садок, коледж, ринок, резервуар питної води, ферма, розсадник, будинок культури, кафе, газорозподільна труба, електроопора, поле, - кажуть у поліції.


Нагадаємо, 20 липня російські бойовики вбили п'ятьох мирних жителів Донецької області. Поранення отримали 16 людей.