Ракетні удари по Харкову: снаряд потрапив в освітній заклад

Ворог серед ночі випустив по місту чотири ракети
Ракетні удари по Харкову: снаряд потрапив в освітній заклад
Наслідки російських обстрілів Чугуєва Харківської області / Фото: t.me/synegubov
12 Серпня 2022, 09:29
читать на русском

Уночі 12 серпня ворог обстріляв Харків. Зафіксовано "прильоти" у Слобідському, Київському та Новобаварському районах міста.

Як повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, по Харкову було випущено чотири ракети з російського Бєлгорода.

Близько третьої ночі - дві ракети, попередньо – С-300, вдарили в заклад освіти в Слобідському районі. Пошкоджено їдальню та овочеві склади. У Новобаварському районі ракета влучила в полотно дороги поруч з адміністративною будівлею. Осколки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети зафіксовано в Київському районі. На щастя, без постраждалих, - зазначив він.

Також цієї ночі удари окупантів зафіксували в с. Циркуни та між Циркунами та Черкаськими Тишками в Харківському районі.

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський та Лозівський райони. Знову масовано обстрілювали с. Циркуни. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, сталися пожежі, - розповів Синєгубов.

Зокрема, після обстрілів в Ізюмському районі горіло 2500 тонн сіна. В Лозівському районі сталися лісові пожежі та горіла трава.

За даними екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали цивільні в Харківському, Куп‘янському та Богодухівському районах:

  • 2 поранених у Циркунах - 58-річна жінка та 62-річний чоловік, стан - середній. 62-річний чоловік отримав легкі поранення в Дергачівській громаді.
  • У Куп’янському районі 54-річний тракторист підірвався на міні, стан - середній.
  • У Золочівській громаді чоловік 23 років отримав поранення, жінка 51 року, на жаль, загинула.

Крім того, наші сили ППО збили над Харківською областю дві ракети "Калібр", випущені росіянами з акваторії Каспійського моря.

Нагадаємо, минулої доби російські війська під ранок здійснили чергову атаку на Харків. Було зафіксовано чотири "прильоти".

1