Ракетний обстріл Одеси: пошкоджено понад 250 квартир - фото

Одна з ракет повністю знищила меблевий цех
Ракетний обстріл Одеси: пошкоджено понад 250 квартир - фото
Наслідки обстрілу Одеси 7 травня Фото: https://t.me/odesacityofficial/7406
8 Травня 2022, 15:14
читать на русском

В Одесі комунальники ліквідовують наслідки рашистського обстрілу, який стався 7 травня.

За даними міської ради, внаслідок ворожого обстрілу в місті постраждали 252 квартири.

Комунальні служби займаються очищенням території від вибитого скла та рам. На затягування віконних прорізів пішло 1800 кв. Станом на ранок 8 травня залишилося в роботі ще 25 відсотків квартир (з урахуванням тих, з яких тимчасово виїхали мешканці), - йдеться у повідомленні.

У ДСНС області повідомили, що під час вчорашнього обстрілу одна з ракет окупантів влучила у меблевий цех та підпалила його:

Пожежу було ліквідовано на площі 900 кв.м. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучались 12 одиниць техніки та 61 вогнеборець. Вибуховою хвилею частково пошкоджено вікна поруч розташованих житлових будинків.

Нагадаємо, в Одесі та Одеській області з 8 по 10 травня запроваджено подовжену комендантську годину. 

Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка на території міста Одеса і Одеської області запроваджено комендантську годину з 22 години 00 хвилин 8 травня 2022 року до 05 годин 00 хвилин 10 травня 2022 року. У зазначений проміжок часу громадянам заборонено перебування на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Читайте також