Ракетний удар по Первомайському: збільшилася кількість жертв

Ворог вдарив ракетою "Іскандер"
Ракетний удар по Первомайському: збільшилася кількість жертв
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
27 Вересня 2022, 14:17
читать на русском

У понеділок, 26 вересня, російські орки завдали ракетного удару по Первомайському в Харківській області, в результаті чого загинуло семеро людей.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Первомайському росіяни ракетою вдарили по житлових будинках, господарчих спорудах, горіли автомобілі. На місці знайшли уламки "Іскандеру". Росіяни забрали життя 15-річної дитини, за даними Управління ДСНС під завалами знайшли 7 загиблих людей, - сказала Олег Синєгубов.

Також минулої доби, 26 вересня, орки масовано обстріляли населені пункти Чугуївського, Куп'янського, Харківського, Ізюмського та Лозівського районів області. Зокрема, були пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, гаражі та крамниці.

Таким чином у Куп'янську внаслідок обстрілів горіли церковна школа, господарча споруда та крамниця.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями від ворожих обстрілів госпіталізовано 5 людей. Усі вони мешканці Куп'янського району, - пояснив він.

Своєю чергою сьогодні вранці, 27 вересня, загинув водій Центру екстреної медичної допомоги під час обстрілі у Дворічній. У Вовчанську через обстріли горів гаражний кооператив та приміщення м'ясокомбінату. Обійшлося без постраждалих. Також у Харківському районі горів дачний будинок.

Нагадаємо, 25 вересня, російські солдати обстріляли Куп‘янський, Чугуївський, Ізюмський, Харківський та Богодухівський райони Харківської області.

Читайте також