Рашисти з літаків завдали ударів по Одеській області: 17 людей загинули, понад 30 поранено

Ракети ворога потрапили у багатоповерхівку та дві бази відпочинку
Важливо
Рашисти з літаків завдали ударів по Одеській області: 17 людей загинули, понад 30 поранено
Обстріл в Одеській області Фото: ДСНС
1 Липня 2022, 08:04
читать на русском

Уночі ворог атакував з літаків стратегічної авіації Ту-22 Одеську область. Ракети влучили у багатоповерхівку та дві бази відпочинку.

Як повідомили у Службі порятунку, 1 липня близько 01:00 у Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування триповерхової та чотирьохповерхової будівлі бази відпочинку, внаслідок чого загинуло троє людей (серед них дитина) та постраждала одна особа.

Також 1 липня близько 01:00 у Білгород-Дністровському районі внаслідок ракетного удару сталося часткове руйнування дев’ятиповерхового житлового будинку з подальшим загоранням прибудованого до нього магазину на площі близько 20 м кв.

Станом на 06:00 загинуло 14 осіб та постраждало 30 осіб (з них троє дітей). Підрозділами ДСНС з-під завалів врятовано 7 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають.

В Оперативному командуванні "Південь" уточнили, що ворог запустив літаки з Чорного моря та вдарив ракетами Х-22.

Станом на 05.30 виявлено 17 загиблих, з них 1 дитина, надано медичну допомогу 31 постраждалій особі, серед яких 4 дитини та вагітна жінка, врятовано з-під завалів 8 осіб, з них 3 дитини. Важких поранених госпіталізовано. Рятувальні роботи тривають. В місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зранку 29 червня російські військові вдарили по багатоповерховому будинку в Миколаєві. Внаслідок атаки було зруйновано квартири в одному з під’їздів з третього по п'ятий поверх.