Разумков: Для розгляду законопроєкту про бізнес, треба згода ОПЗЖ

Після цього Рада зможе розглядати всі три законопроєкти
Разумков: Для розгляду законопроєкту про бізнес, треба згода ОПЗЖ
Дмитро Разумков / Facebook
30 Листопада 2020, 13:48
читать на русском

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков заявив, що для розгляду законопроєкту президента Володимира Зеленського про підтримку бізнесу на час карантину, потрібна згода однієї опозиційної фракції.

Про це він розповів у ході засідання погоджувальної ради.

Сьогодні вранці на зустрічі з представниками депутатських фракцій і груп ми поговорили щодо законопроектів, пов'язаних з допомогою бізнесу. В цілому майже всі погодилися застосувати таку ж "ковідну" процедуру (процедура Ad hoc, - ред.). Єдине - ми чекаємо ще відповіді від ОПЗЖ, - зазначив спікер Ради.

Разумков (досьє Разумкова) пояснив, що для застосування процедури Ad hoc потрібна підтримка всіх депутатських фракцій і груп.

Тоді ми зможемо розглядати всі три законопроекти в стінах ВР на цьому тижні, - підсумував парламентарій.

Читайте також

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєкт щодо відтермінування запровадження реєстраторів розрахункових операцій (РРО). Також пропонується знизити штрафи та скасувати відшкодування покупцям за скаргу.

Як зазначається в пояснювальній записці до проєкту, через запровадження карантинних обмежень для боротьби з COVID-19 виникла необхідність відтермінування та уточнення окремих положень законів про впровадження РРО.