Рецепт гарячих бутербродів з фаршем на мангалі для швидкого перекусу

Ці бутерброди готуються з будь-якого фаршу, а під шаром м’яса ховається сир
Рецепт гарячих бутербродів з фаршем на мангалі для швидкого перекусу
Гарячі бутерброди на мангалі
24 Червня 2024, 22:30
читать на русском

Іноді хочеться посидіти з друзями на природі, але готувати складні страви немає бажання. Та це не привід відмовляти собі в задоволенні посмажити щось смачне на мангалі.

Простим та ситним рішенням можуть стати гарячі бутерброди з фаршем і сиром за рецептом від The Man Cooking. Цей рецепт точно вартий спроби!

Ці бутерброди готуються з будь-якого фаршу, а під шаром м’яса ховається сир гауда або інший твердий сир на ваш смак. Приготування займає дуже мало часу, тож навіть якщо з’явиться необхідність перерватися, ви встигнете досмажити їх без проблем.

Результат вас приємно здивує: ароматні бутерброди з димком, хрусткий багет і фарш, що пахне копченою паприкою. Цю страву можна приготувати і вдома, скориставшись духовкою. До речі, можна також спробувати гарячі бутерброди з омлетом, сиром і шинкою або бюджетні варіанти для студентів.

Якщо у вас немає червоної цибулі, використовуйте звичайну ріпчасту. У коментарях до відео підказують: "Не підкидайте цибулю, а то вона вже вся синя!"

@themancooking Ось це - ГАРЯЧІ БУТЕРБРОДИ на мангалі 😍🤤 Для мене це відкриття 2024, більш смачного гарячого бутерброду я не їв. Просто, зручно і швидко, це девіз цих смачних бутербургерів 🤣 я навіть не знаю як це назвати 😁 Отже для бутербургерів : Декілька невеликих багети Фарш на свій смак Приправи до фаршу в яких головне це чорний перець і копчена паприка! Цибулька синя у фарш Сир гауда Запікати на помірному вогні хвилин 15 на стороні фаршу і 3 хв на зворотній стороні щоб отримати хрустку скоринку 👍🤤 #рецепты #рецептымангал #намангалі #themancooking #грильрецепты #рецепти ♬ оригинальный звук - The Man Cooking

Раніше ми радили приготувати теплий салат з молодої картоплі, який поєднує солодку карамелізовану цибулю, гостру гірчичну заправку, м'який блакитний сир і свіжий мікс зелені.

Читайте також

1