Рінат Ахметов потрапив до рейтингу найбагатших людей світу

Його статки оцінили у 6,31 млрд доларів
Важливо
Рінат Ахметов потрапив до рейтингу найбагатших людей світу
Рінат Ахметов (фото: з відкритих джерел)
18 Листопада 2020, 20:15
читать на русском

За даними Bloomberg, український олігарх, 54-річний Рінат Ахметов, посів 362 сходинку серед рейтингу найбагатших людей світу.

Відповідний рейтинг видання опублікувало на своєму сайті.

Так, найбагатшою людиною світу є Джеффрі Безос - американський підприємець, засновник і керівник одного з перший інтернет-магазинів Amazon.com. Статки Безоса Bloomberg оцінив у 185 млрд доларів, від початку року +$69,7 млрд (+60,7%).

На другій сходинці опинився засновник корпорації Майкрософт, американський бізнесмен, інвестор, автор і філантроп Білл Гейтс зі статками у 129  млрд доларів.

Третє місце в Ілона Маска - 110 млрд доларів. Четвертий у рейтингу - засновник Фейсбуку Марк Цукерберг зі 104 млрд доларів. П'ята сходинка у французького бізнесмена Бернара Арно, який володіє брендом Louis Vuitton та статки якого оцінили у 102 млрд доларів.

Серед українців до рейтингу Bloomberg потрапила лише одна людина - олігарх Рінат Ахметов. Його статки оцінили у 6,31 млрд доларів і посів він 362 сходинку. Зазначається, що за останній час він втратив 54,2 млн доларів, але від початку року збільшив свої статки на 274 млн доларів.

Читайте також

Нагадаємо, що раніше американський журнал Time представив рейтинг 100 найвпливовіших людей світу. У “Лідерах” виявилися президент США Дональд Трамп та його конкурент на виборах Джо Байден, канцлерка Німеччини Ангела Меркель,глава КНР Сі Цзіньпін а також президент Бразилії Жаір Болсонару.

1