Рівненський воєнком Ярмошевич, який цілувався з підлеглими на робочому місці, попросився на фронт

За словами Ярмошевича, "приховане відео зробили через те, що він діяв по совісті".
Важливо
Рівненський воєнком Ярмошевич, який цілувався з підлеглими на робочому місці, попросився на фронт
1 Квітня 2024, 19:19
читать на русском

Рівненський військком, який цілувався зі співробітницями на робочому місці, написав рапорт про переведення до бойової частини, повідомляє оперкомандування Захід.

Вказано, що зробив це за власним бажанням. До його роботи керівництво претензій не мало, хоча сказано, що "особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці".

При цьому в оперкомандуванні натякають на "руку Кремля" у цій історії.

"Наголошуємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий і поширений через ресурси і при прямому супроводі "лідерів" громадської думки ворогів. Тому звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел", - йдеться у повідомленні.

Сам керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич також прокоментував у соціальних мережах інформацію про роботу прихованої камери у його кабінеті, де він цілується з декількома жінками. повідомляє "Рівне Вечірнє".

За його словами, приховане відео зробили через те, що він діяв по совісті.

"Був би хабарником, приймав участь у різних схемах, йшов би на повідку "певних посадових осіб", то був би на посаді по 15-20 років, як інші начальники ТЦК", - сказав Ярмошевич.

Він зазначив, що нарешті видихне з полегшенням після 2 років негативу та прокльонів.

"Тому відверто, я нарешті видихну з полегшенням, відкинувши осторонь 2 роки прокльонів і решти негативу, який породжувала моя службова діяльність від громадян", - додав військком.

Нагадаємо, начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича перевірили після того, як в мережі з'явилося відео, де він обіймається та цілується зі своїми підлеглими.

Відео з'явилося в російському сегменті соціальних мереж. На ньому 36-річний Ярмошевич цілується та обіймається з різними дівчатами у військовій формі.

Читайте також

1