Російський окупант танком переїхав ноги своєму командирові

Тепер російський полковник лікується в білоруській лікарні
Російський окупант танком переїхав ноги своєму командирові
Війна на Донбасі, танки (фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA)
23 Березня 2022, 22:19
читать на русском

У Київській області біля Макарова дві батальйонні тактичні групи рф втратили майже половину особового складу.

За це один із російських окупантів вирішив помститися командирові своєї бригади та переїхав його танком, внаслідок чого останній отримав травми обох ніг.

Про це у Фейсбуці повідомив український журналіст Роман Цимбалюк.

Цимбалюк пише, що дві батальйонні тактичні групи 37 окремої мотострілецької бригади у ході бойових дій у районі Макарова (Київська область) з більш ніж 1500 військовослужбовців, втратили близько 50% особового складу. Ще багато солдатів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Військовослужбовець танкового батальйону 37 омсбр звинуватив у загибелі друзів-колег по службі командира бригади полковника Медведєва Юрія. Вибравши зручний момент, під час бою, переїхав танком командира, що стояв поруч, пошкодивши йому обидві ноги. Наразі полковник Медведєв перебуває у лікарні на території Білорусії, чекаючи грошової компенсації за бойове поранення, отримане під час виконання "спеціальної військової операції із захисту Донбасу". Полковника Медведєва нагороджено орденом мужності, - розповів журналіст.

Нагадаємо, СБУ перехопила розмову російського військового зі своєю матір'ю. Окупант розповів про те, що не хоче більше воювати та шукає українські патрони, аби вистрілити в себе і товаришів, щоб потрапити до госпіталю та вижити.

Читайте також

1