Російський солдат здав українським військовим танк за винагороду у 10 тисяч доларів

В окупанта буде можливість податись на громадянство
Російський солдат здав українським військовим танк за винагороду у 10 тисяч доларів
Російський окупант здався у полон / Фото: facebook.com/victor.andrusiv
22 Березня 2022, 14:32
читать на русском

Російський окупант здався ЗСУ разом зі своїм танком, а отримав за це життя та грошову винагороду.

Про це повідомив у Facebook радник голови МВС Віктор Андрусів, зазначивши, що такі новини остаточно показують злам російської армії.

Повна розповідь Андрусіва:

Російський солдат здав нам танк за винагороду! Як це відбувалось. Вже кілька тижнів в Нацполі ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони ми регулярно присилаємо смс як здатись в полон і здати техніку.

Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди під'їхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали.

Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Смисла воювати він не бачив. Додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати. Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.
Так, що "русские сдаются". Ще й з технікою.

Нагадаємо, що СБУ перехопила розмову російського військового зі своєю матір'ю. Окупант розповів про те, що не хоче більше воювати та шукає українські патрони, аби вистрілити в себе і товаришів, щоб потрапити до госпіталю та вижити.

Читайте також

1