Російського кримінального авторитета затримали у Києві - відео

Чоловіка видворили з України до Російської Федерації
Російського кримінального авторитета затримали у Києві - відео
Затримання кримінального авторитета Фото: Нацполіція
7 Квітня 2021, 16:51
читать на русском

У Києві поліцейські затримали російського кримінального авторитета та видворили його з України до Росії.

Як повідомляє поліція, оперативники отримали інформацію про приїзд раніше судимого 42-річного авторитета в Україну поза пунктом пропуску та всупереч уже діючої заборони на в’їзд.

Відомо, що чоловік має зв’язки у кримінальному середовищі. Метою його "візиту" було поширення впливу серед представників злочинного світу в Києві та Харкові, - розповіли правоохоронці.

Зловмисника затримали та доставили до Державної міграційної служби України.

У поліції кажуть, що 6 квітня кримінального авторитета примусово видворено з України до Російської Федерації із забороною в’їзду на три роки.

Нагадаємо, раніше, у 2016 році, правоохоронці вже видворяли чоловіка. Заборона на його в’їзд була продовжена до 2022 року.


18 березня поліцейські в Одесі затримали кримінального авторитета на прізвисько "Мамука Хонський". Злодій у законі незаконно потрапив до України та тимчасово оселився в Одесі.

Статус "злодія в законі" 44-річний уродженець Грузії та громадянин Російської Федерації отримав у 2005 році, відбуваючи покарання у в’язниці. Він неодноразово був засуджений за скоєння тяжких злочинів. Загалом провів у місцях позбавлення волі РФ понад 20 років. Останній раз звільнився у жовтні 2020 року.