Російського опозиціонера Навального госпіталізували: стан критичний

Навальному призначили вітамінну терапію
Російського опозиціонера Навального госпіталізували: стан критичний
Олексій Навальний Фото: сайт опозиціонера
19 Квітня 2021, 13:33
читать на русском

Російського опозиціонера Олексія Навального, який відбуває покарання у виправній колонії №2 у Володимирській області, перевели в стаціонар обласної лікарні для засуджених. Раніше його особистий лікар повідомила, що політик перебуває в критичному стані.

Як повідомляє Федеральна служба відбування покарань РФ, комісія лікарів ухвалила рішення про переведення Навального в стаціонар обласної лікарні для засуджених, що розташовується на території ІК-3 ФСВП РФ по Володимирській області, яка в тому числі спеціалізується на динамічному спостереженні за такими пацієнтами.

У відомстві додали, що оцінюють стан опозиціонера як задовільний. Стверджується, що його щодня оглядає лікар-терапевт. Також Навальному призначили вітамінну терапію.

Це було ухвалено за згодою пацієнта, - додали в ФСВП.


У кінці березня стало відомо про проблеми зі здоров'ям у засудженого російського опозиціонера Олексія Навального. Його адвокат Ольга Михайлова заявляла про проблеми з хребтом у блогера, а також казала про сильні болі в спині і нозі. Пізніше Навальний почав голодування, вимагаючи впустити до нього запрошеного лікаря.

18 квітня у США заявили, що смерть блогера в колонії обернеться наслідками для Росії. 19 квітня російська влада дала згоду на шпиталізацію Навального.

1