Російського тіктокера не впустили до України: блогер пожалівся підписникам

20-річний Даня Мілохін влітку 2021 року відвідував окупований Крим
Російського тіктокера не впустили до України: блогер пожалівся підписникам
Блогер Даня Мілохін Фото: https://www.instagram.com/danya_milokhin/
10 Січня 2022, 12:41
читать на русском

20-річний тіктокер з Росії Даня Мілохін у сторіс в Інстаграмі записав відео, у якому повідомив, що його не впустили до України.

Блогер, який у 2020 році увійшов до списку найоплачуваніших тіктокерів за версією Forbes, написав у сторіс з аеропорту "Бориспіль" в Києві, що його довгий час "допитують" митники:

Ми прилетіли до Києва і нас тримають у полоні.

Блогер Даня Мілохін Фото: https://www.instagram.com/danya_milokhin/

Незабаром він записав ще одне відео, в якому розповів, що його таки не пустили до України.

Чуваки, мене не впустили, я ворог. Нас повернули.

Сторіс Мілохіна

Я - ворог, - додав Мілохін.

Відео можна переглянути за посиланням.

Підписники тіктокера пишуть у коментарях під його дописами, що в'їзд до України йому могли заборонити, оскільки Мілохін влітку 2021 року відвідував окупований Росією Крим.

Інформацію про заборону в'їзду для Мілохіна підтвердили у Державній прикордонній службі України.

Її представники розповіли "Укрінформу", що тіктокера не пропустили в країну через те, що він не зміг підтвердити прикордонникам мету свого перебування в Україні.

Його дійсно спинили на кордоні. Він прилетів рейсом зі Стамбула і під час контролю не зміг підтвердити прикордонникам мету свого перебування в Україні. У спілкуванні росіянин зазначав, що, начебто, їде з приватним візитом для відпочинку. Проте це не переконало прикордонників. Його повернули в зворотному напрямку, - повідомили у ДПСУ.

Активіст Сергій Стерненко пише, що блогер-мільйонник Даня Мілохін летів у гості до свого друга — теж блогера-мільйонника Тена Юджина.

Тен жив в Україні, але російське бабло його переманило в РФ, і він переїхав жити у Москву. А ось на свята він повернувся в Україну та запросив сюди і Мілохіна, - написав він.

Довідково: блогер Даня Мілохін став популярним завдяки TikTok. Хлопець виховувався у дитячому будинку та почав знімати ролики для молодіжної соціальної мережі. Після цього він став популярним блогером-мільйонником.

Нагадаємо, у квітні 2021 року російського репера Моргенштерна включили до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Тому виконавцю заборонили в'їжджати до України та проводити концерти. Після цього рішення СБУ Моргенштерн оголосив про те, що має намір скасувати концерти в Україні, бо боїться приїздити в країну. Згодом репер у червні заявив, що позивається до суду проти СБУ - він просить ОАСК визнати протиправними дії Служби безпеки через внесення його у "чорні списки" та заборону в'їжджати до України.

Читайте також