Росія доставила на окупований Донбас ракети, безпілотники та озброєння - розвідка

Також було доставлено озброєння, пальне та набої
Важливо
Росія доставила на окупований Донбас ракети, безпілотники та озброєння - розвідка
Російська військова техніка (фото: facebook.com/mod.mil.rus)
29 Жовтня 2021, 21:35
читать на русском

На окуповану частину Донбасу повернулись понад 10 одиниць бойових машин піхоти і бронетранспортерів. Вони були на ремонті в Росії з жовтня цього року.

Про це повідомили у Головному управління розвідки Міноборони України у п'ятницю, 29 жовтня.

Росія продовжує нарощувати боєздатність оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Зазначається, що впродовж цього місяця було зафіксовано переміщення БМП та БТР разом з новими партіями озброєння та боєприпасів. До з’єднань і частин проросійських бойовиків після ремонту на території Росії повернуто понад 10 одиниць бойових машин піхоти і бронетранспортерів, а також доставлено понад 5,5 тисяч тонн пального, протитанкові керовані ракети, протипіхотні міни, нові партії озброєння та боєприпаси, зокрема, для зброї, використання якої заборонено Мінськими домовленостями.

Також Росія передала окупантам безпілотні літальні апарати "Орлан-10" і "Гранат-1".

Крім того, для відновлення броньованої бойової техніки до ремонтно-відновлювальних підрозділів противника з території РФ завозились танкові двигуни, запасні частини та акумуляторні батареї, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що контррозвідка СБУ викрила агента російської воєнної розвідки у Херсонській області.

Читайте також

1