Росія влаштувала істерику на Надзвичайній Генасамблеї ВТО

Генасамблея ВТО розглядає зупинення членства росії в організації
Ексклюзив
Росія влаштувала істерику на Надзвичайній Генасамблеї ВТО
Фото: Мар`яна Олеськів
27 Квітня 2022, 17:24
читать на русском

Бажаючи "зберегти обличчя" й уникнути публічної ганьби у зв'язку з окремим розглядом питання про зупинення членства російської федерації у ВТО ООН, офіційна делегація держави-агресора вирішила діяти на випередження і першою заявила про намір вийти зі складу ВТО.

Про це повідомила Голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.

Фото: Мар`яна Олеськів

Туризм не стосується політики і територіальної цілісності, - сказав представник москви, після чого уся делегація демонстративно покинула засідання.

Втім, бажаний для росії сценарій навряд чи спрацює – така процедура є складною та може тривати до року. Натомість процедура виключення з членів є швидкою і негайною – достатньо голосування учасників Генасамблеї, яке заплановане на найближчий час

Виключення з членів діє моментально! Позачергова Генеральна Асамблея ВТО ООН триватиме. Члени будуть висловлювати свою думку через демократичне голосування, - сказано у заяві World Tourism Organization (UNWTO).

Голосування має початися після виступу Голови ДАРТ.

Нагадаємо, що сьогодні в Мадриді почала свою роботу надзвичайна сесія Генеральної асамблеї Всесвітньої туристичної організації (ЮНВТО), яка триватиме впродовж 27-28 квітня.

1