Росіяни чітко розуміють, що в Мелітополі їм не вижити - мер міста

ЗСУ знешкодили ще одну базу окупантів
Росіяни чітко розуміють, що в Мелітополі їм не вижити - мер міста
Мелітополь / Фото з Telegram
13 Липня 2022, 14:01
читать на русском

ЗСУ знищили велику кількість техніки та особового складу в Мелітополі.

Про це сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров під час брифінгу у Медіацентрі Україна - Укрінформ.

Він зазначив, що у місті ситуація стала напруженішою.

Наші захисники не дають спокійно жити рашистам – з рейок зійшов вантажний потяг окупантів, був підірваний залізничний міст та знищена військова частина окупантів. З цього дня росіяни чітко розуміють, що в Мелітополі їм не вижити. А вчора ЗСУ знешкодили ще одну базу окупантів, поблизу селища Мирне. Для людей в окупації – це радісні новини, але разом з тим окупанти продовжують тиск. Саме вчора один із найманців окупантів, якого вони поставили керувати медициною, зібрав людей та наказав підготуватися до наступу, - заявив Федоров.

Він зазначив також, що від учора росіяни перестали випускати місцеве населення з Мелітополя.

Раніше Федоров повідомив, що рашисти після ліквідації військової бази на аеродромі міста "вивели в етер" гауляйтерку Галину Данильченко, яку вони призначили "начальником військово-цивільної адміністрації" Мелітополя. Це робилося для того, аби показати містянам, що колаборанти не втекли, і що вони на місці.

Всі чітко розуміють, що спецслужби Росії не залишать живих гауляйтерів. Ці люди приречені на смерть, – заявив Федоров.

Днями керівник Запорізької ОВА Олександр Старух заявляв, що у Запорізькій області працюють партизани, які допомагають нищити ворога. 

Нагадаємо, США та союзники надали Україні дев'ять ракетних систем HIMARS та аналогічних комплексів. Після постачання такого озброєння, українські військові отримали можливість нанесення точних ударів по ворогу та його складам в окупованих населених пунктах.