Розбещував власну дитину: збоченцю присудили вісім років в'язниці

Мешканець Харківщини знімав порно з неповнолітньою
Розбещував власну дитину: збоченцю присудили вісім років в'язниці
Чоловік, який розбещував власну доньку Фото: khar.gp.gov.ua
9 Лютого 2022, 06:04
читать на русском

У Харкові суд виніс вирок чоловіку, який розбещував та ґвалтував власну 10-річну доньку.

Як повідомили у прокуратурі Харківської області, збоченцеві присудили вісім років в'язниці.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Слобідської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 37-річного чоловіка у розбещенні малолітньої доньки та виготовленні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3 ст. 301-1 КК України). Йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Керівник окружної прокуратури Ігор Білодід розповів, що 25 серпня 2021 року до правоохоронців звернулась матір 10-річної дівчинки та заявила, що її колишній чоловік вчиняв розпусні дії стосовно їхньої спільної малолітньої доньки.

Встановлено, що через соцмережу невідома жінка надіслала їй відеозапис, на якому її колишній чоловік, перебуваючи разом з донькою, вчиняв розпусні дії, чим поставив під загрозу нормальний психологічний та соціальний розвиток дитини. Крім того, прокурори довели, що на початку 2021 року цей же чоловік зустрічався з 16-річною дівчиною та в ході інтимного спілкування з нею робив фото та відео, тобто виготовляв дитячу порнографію, - розповіли у прокуратурі.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою провину.

Нагадаємо, мешканка Черкаської області виготовляла світлини та відеоматеріали порнографічного змісту за участю двох доньок - 6 та 8 років.

Читайте також

1