Rozetka запрацювала на польському ринку

Нині маркетплейс функціонує в тестовому режимі
Rozetka запрацювала на польському ринку
7 Березня 2023, 17:43
читать на русском

Український маркетплейс Rozetka розпочав роботу на ринку Польщі у тестовому режимі.

Про це повідомив у Facebook співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Він зазначив, що наразі компанія працюватиме в тестовому режимі: “Перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки”.

За словами Чечоткіна, Rozetka розраховує у Польщі як на велику українську аудиторію, адже понад 2 млн українців проживають у Польщі, так і на місцеву.

Як відомо, спершу онлайн-ритейлер повідомив своїх споживачів, що у них з’явилась доставка у Польщу, а згодом запустив сайт з польським доменом у тестовому режимі, який доступний двома мовами: польською та українською.

Верстка польської версії сайту Rozetka ідентична до української. Наразі в асортименті онлайн-ритейлера вже є такі категорії, як побутова техніка, електроніка, одяг та взуття, дитячі товари, зоотовари, товари для дому, інструменти та інше. Вибір та кількість товарів на сайті швидко збільшується.

Оплатити замовлення на сайті онлайн-ритейлера можна карткою онлайн або при отриманні.

Доставка здійснюється до поштоматів або кур’єром на вказану адресу по всій країні.

Також у Rozetka зауважили, що на сайті постійно додаються нові сервіси та можливості.

Нагадаємо, про те, що Rozetka запустила доставку до Польщі стало відомо ще у вересні 2022 року. Вона розповсюджувалась на харчові продукти, напої, засоби гігієни, одяг та інші товари широкого попиту.

На початку березня 2023 року компанія також розмістила кілька вакансій, що вказують на розвиток польської версії сайту.

3 березня стало відомо, що інтернет-супермакет шукає контент-менеджера зі знанням польської мови у напрямку побутової техніки. Цей спеціаліст має додавати та модерувати товари на сайті, а також перевіряти картки товарів на помилки.

Також Rozetka шукає модератора перекладу на польську мову, який перекладатиме опис товарів для сайту та перевірятиме уже наявні переклади.

1