Розірвало селезінку та нирки: жінка напала на киянина у кафе

Тепер жінці загрожує до восьми років в'язниці
Розірвало селезінку та нирки: жінка напала на киянина у кафе
Шеврон на формі поліціянта (фото: УНІАН)
17 Серпня 2021, 05:03
читать на русском

У Києві жінка кілька разів побила хлопця, завдавала удари по голові та по тулубу. У нього закрита травма грудної клітини, живота, розрив селезінки та нирки.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що в кафе на Оболонській площі між двома компаніями відпочивальників виник конфлікт. Бійку розпочала жінка, яка кілька разів вдарила одного з хлопців по голові та по тулубу. На час досудового розслідування вона перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

28-річний місцевий мешканець впав та втратив свідомість, його госпіталізували із закритою травмою грудної клітини, живота, розривом селезінки та нирки, - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції затримали правопорушницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 39-річна уродженка Полтавської області.

Слідчі повідомили жінці про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Районний суд столиці обрав зловмисниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Жінка, яка побила киянина у кафе

Жінка, яка побила киянина у кафе Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, що у Києві на Оболоні чоловік жорстоко побив та зарізав дружину під час конфлікту. 51-річного киянина затримали правоохоронці.

Читайте також

1