Розважалися з рушницею: 13-річний хлопчик вистрелив у свого товариша-підлітка

Дитину з пораненням грудної клітини прооперували
Розважалися з рушницею: 13-річний хлопчик вистрелив у свого товариша-підлітка
Зброя фото: поліція
6 Липня 2021, 06:05
читать на русском

У селі Бастова Рудня Житомирської області 13-річний підліток підстрелив свого 11-річного товариша.

Як повідомляє місцева поліція, 11-річний хлопчик з Житомира перебував у гостях разом з іншим родичем, 13-річним жителем Оліївської громади. Підлітки розважалися в домогосподарстві та в одному з приміщень знайшли пневматичну рушницю. Попередньо, зброю там залишив батько одного з хлопців. Під час розваг старший хлопчик поцілив у свого товариша.

Постраждалу дитину доставили до Пулинської лікарні. Лікарі діагностували у хлопчика поранення грудної клітини та прооперували в обласній дитячій лікарні.

Нині поліція встановлює обставини події. Поліцейські закликають дорослих відповідально ставитися до організації безпечного дозвілля дітей.

Нагадаємо, у червні в Херсонській області 9-річний хлопчик поранив з пневматичної гвинтівки свою бабусю. Отримана жінкою рана ніякої небезпеки для її життя та здоров’я не становила. Потерпіла написала заяву з проханням розслідування не проводити. Проте наразі вирішується питання про підготовку відносно батьків хлопця адміністративних матеріалів і притягнення їх до відповідальності

Читайте також

1