Рух транспорту обмежать на одній з вулиць Києва до 13 жовтня

Дорожники працюватимуть на вул. Набережно-Рибальській
Рух транспорту обмежать на одній з вулиць Києва до 13 жовтня
Ремонт доріг (фото: УНІАН)
15 Вересня 2022, 16:37
читать на русском

У Києві на вул. Набережно-Рибальській частково обмежили рух транспорту до 13 жовтня.

Як повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", дорожники розпочали перекладання інженерних мереж.

Роботи виконують у крайній лівій смузі в напрямку центру на ділянці від проспекту Володимира Івасюка до вулиці Електриків. Після прокладання комунікацій дорожники облаштують нове асфальтове покриття, - йдеться у повідомленні.

Також у "Київавтодорі" повідомили, що дорожні робочі розпочали оновлювати покриття на кількох вулицях міста. Роботи тривають на Чоколівському бульварі – на ділянці від Севастопольської площі до вулиці Уманської оновлюють покриття проїжджої частини. Рух частково обмежено до 30 вересня.

Оновлюють тротуар на вулиці Гната Юри (на ділянці від буд. №7 до вулиці Петра Курінного). Прохід пішоходів у зоні виконання робіт обмежено до 7 жовтня.

14 вересня почали оновлення вулиці Ірпінської на ділянці між будинками №5 та №76. Ремонтуватимуть також тротуари. Рух буде обмежено. Роботи на проїжджій частині закінчать до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.

З 14 вересня почали оновлювати покриття на вулиці Спаській. Роботи проходять на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської. На вулиці Спаській ремонтують й тротуари. Рух транспорту частково обмежено до 28 жовтня.

З 15 вересня почали ремонт тротуару на вулиці Сімферопольській (від вулиці Заслонова до вулиці Чубинського). Прохід пішоходів буде тимчасово організовано по одній стороні. Роботи триватимуть до 30 вересня.

З 15 вересня розпочинається ремонт тротуару на вулиці Тростянецькій (від вулиці Санаторної до вулиці Севастопольської). Він триватиме до 30 вересня.