СБУ показала відео звільнення заручників з київської синагоги

У межах спецоперації звільнили всіх "заручників" та затримали умовних терористів
СБУ показала відео звільнення заручників з київської синагоги
Фото: СБУ
6 Липня 2021, 12:43
читать на русском

Служба безпеки України спільно з Посольством Ізраїлю провела тактико-спеціальні навчання у Києві, на яких відпрацювали механізм звільнення заручників у синагозі столиці.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

За легендою навчань, умовні "терористи" захопили у заручники посла Ізраїлю та вірян, що перебували у приміщенні синагоги. Залучені підрозділи відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії в екстремальних умовах.

У межах антитерористичної операції спецпризначенці ЦСО "А" СБУ звільнили всіх "заручників" та затримали умовних "терористів", - йдеться у повідомленні.

Тренування відбулися у Печерському районі столиці на базі Хоральної синагоги Бродського. Участь у них взяли підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії та представників органів державної виконавчої влади.

Нагадаємо, що Служба безпеки України провела у Києві планові антитерористичні навчання. Умовні терористи здійснили вибух на платформі станції метрополітену і захопили "заручників" у вагоні метро. Тренування відбулись в умовах, що максимально наближені до реальних.

Читайте також

1