СБУ викрила депутата на розкраданні землі Міноборони

СБУ викрила депутата у Львівській області на розкраданні землі Міноборони
СБУ викрила депутата на розкраданні землі Міноборони
СБУ (фото: пресслужба Служби безпеки)
25 Вересня 2020, 13:56

Служби безпеки України викрила депутата однієї з селищних рад, який продавав землю, що перебуває у власності Міністерства оборони на Львівщині.

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник разом зі спільниками вирішили "освоїти" 1,7 гектарів землі військового містечка.

Читайте також

Право власності вони оформлювали на підставних осіб і продавали громадянам за ціною приблизно 5 тисяч доларів за 0,01 га. За оцінкою експертів, ринкова вартість незаконно відчуженої землі становить 30 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці викрили злочинців "на гарячому": під час підписання договорів купівлі-продажу земельних ділянок та отримання за них 165 тисяч дол.

Читайте також

У СБУ зазначають, що замість землі їм наразі загрожує дві статті Кримінального Кодексу України: "Шахрайство" та "Зловживання владою або службовим становищем".

Тривають слідчі дії.

Раніше Служба безпеки України викрила на корупції філію Одеської залізниці держкомпанії ПАТ "Укрзалізниця". Під час обшуків частину грошей, які передали як хабар знайшли у холодильнику.