Сервіс подачі таксі Uklon не працюватиме в комендантську годину

Таке рішення ухвалили у відповідь на звернення Патрульної поліції Києва
Сервіс подачі таксі Uklon не працюватиме в комендантську годину
15 Березня 2024, 07:32
читать на русском

Сервіс подачі таксі Uklon на запит поліції припинить працювати у комендантську годину.

Про це повідомив гендиректор сервісу Сергій Гришков у Facebook.

Він наголосив, що компанія Uklon діяла, діє і буде діяти в правовому полі.

На цьому тижні компанія провела консультації щодо роботи сервісу в комендантську годину. Також 7 березня до Uklon надійшло звернення Патрульної поліції Києва щодо розгляду можливості припинення надання послуг під час комендантської години.

"Ми з повагою ставимося до роботи правоохоронної системи України та приймаємо ваш запит. Також ми розраховуємо і на повагу правоохоронних органів до вітчизняного бізнесу. Ми ініціювали технічні доробки нашого сервісу, які були сьогодні завершені", - зазначив Гришков.

Перше обмеження роботи нашого сервісу буде здійснено в ніч з 14 на 15 березня і надалі буде діяти по всій Україні відповідно до комендантських годин кожного з регіонів.

Нагадаємо, під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці або громадських місцях, якщо людина не є працівником об'єктів критичної інфраструктури або не має спеціальної перепустки.

Порушників комендантської години може зупинити комендантський патруль, який має право перевірити документи і з'ясувати, чи може людина перебувати на вулиці в цей час, або дізнатися, з якої причини вона порушила комендантський час. Хто входить до патрулів, вирішує місцева влада.

Також в темну пору доби влада просить не забувати про світломаскувальний режим (зашторені вікна, відключення вуличного освітлення, за можливості – мінімальне освітлення всередині будинків).

Читайте також

1