Шахтарі Кривого Рогу вже 25 добу продовжують підземний протест

Шахтарі вимагають збільшення зарплатні та покращення умов праці
Шахтарі Кривого Рогу вже 25 добу продовжують підземний протест
Шахтарі
28 Вересня 2020, 09:55
читать на русском

На Криворізькому залізорудному комбінаті продовжують протестувати 60 шахтарів. Вже 25 діб вони не піднімаються на поверхню.

Про це заявив голова Конфедерації вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

60 гірників шахт Жовтнева і Родіна (КЗРК) 25 добу поспіль продовжують підземний протест. Колеги протестувальників, їхні дружини кожен день проводять мітинги на підтримку гірників як в Кривому Розі, так і в Києві, - повідомив Волинець.

За його словами, адміністрація підприємства тисне на протестувальників. Волинець розповів, що в.о. заступник голови правління ВАТ Кривбасзалізрудком Олександр Капука оприлюднив на своїй сторінці в соцмережах особисті дані гірників, які брали і беруть участь в підземному протесті на шахтах комбінату.

Нагадаємо, раніше гірники шахти "Надія" у Львівській області 7 діб не виходили на поверхню та вимагали виплатити їм заборговану зарплату. Після тижня під землею вони вийшли з шахти, але продовжили протестувати.

1