Шестеро терористів підірвалися на власних мінах на Сході України

Російські найманці продовжують активно заміновувати окуповані українські землі
Важливо
Шестеро терористів підірвалися на власних мінах на Сході України
Розмінування Фото: ДСНС
22 Червня 2021, 16:03
читать на русском

На власних вибухових пристроях на Сході України підірвалися шестеро проросійських бойовиків.

Про це повідомляється на сайті Міноборони України.

Так, за минулу добу внаслідок підриву на власних вибухових пристроях та необережного поводження зі зброєю втрати противника склали: шість безповоротних; п’ять санітарних, - йдеться у повідомленні.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує порушувати домовленості від 22 липня 2020 року.

Розвідка зазначає, що активність противника традиційно зростає у святкові та вихідні дні. У такі періоди відмічається збільшення окупантами провокаційних обстрілів позицій Об’єднаних сил, зокрема, із забороненого озброєння, а також інтенсивне проведення російськими найманцями інженерних робіт та мінування місцевості, що призводить до зростання втрат серед них.

Зазначені дії окупантів супроводжуються поширенням дезінформації щодо можливої активізації бойових дій з боку підрозділів Об’єднаних сил, зокрема шляхом розсилки СМС-повідомлень на мобільні телефони російських найманців, - кажуть в Міноборони.

Нагадаємо, у травні військова техніка бойовиків "ЛНР" у Перевальську (Луганська область) проїхалася по місцевому цвинтарю.

Читайте також

1