Ще дві компанії отримали ліцензії на проведення азартних ігор

Обидвом компаніям дозволили проводити азартні ігри в казино в мережі інтернет
Ще дві компанії отримали ліцензії на проведення азартних ігор
гральні автомати фото: bookmaker-ratings.com.ua
12 Лютого 2021, 20:57
читать на русском

Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей видала ще дві ліцензії на проведення азартних ігор компаніям "Паріматч" і "Геймдев".

Відповідні документи оприлюдені на сайті комісії з регулювання азартних ігр і лотерей.

Як відомо, "Паріматч" - це міжнародний букмекерський холдинг заснований в Україні, головний офіс якого розташований у місті Лімасол на Кіпрі.

"Геймдев" -  це розробник програмного забезпечення, що спеціалізується, в тому числі на створення комп'ютерних ігор і ігрових додатків. Має офіс в Києві.

Читайте також

Нагадаємо, 3 лютого Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видала першу ліцензію на ведення грального бізнесу в Україні, а вже 9 лютого Державний бюджет України поповнився на понад 20 млн грн коштом видачі першої ліцензії на ведення грального бізнесу.

Раніше 14 липня 2020 року парламент підтримав законопроєкт №2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор". 11 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський цей закон підписав і він набув чинності.

Кабінет міністрів пропонує створити державний фонд підтримки медицини, спорту, освіти, культури та науки, кошти в який надходитимуть із ліцензій на проведення азартних ігор та лотерей.