Уряд визначив переможців на посади членів комісії з грального бізнесу

Переможці конкурсного відбору мають пройти спецперевірку перед призначенням
Уряд визначив переможців на посади членів комісії з грального бізнесу
Олег Немчінов Фото: facebook.com
12 Листопада 2020, 10:02
читать на русском

Уряд визначив чотирьох переможців на посади членів Комісії з регулювання азартних ігор. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов у своєму Telegram-каналі.

Загалом було подано 312 пакетів документів. До співбесіди допущено 51 особу (проведено співбесіду з 49 особами, 2 кандидати не вийшли на зв'язок у запропонований час і телефоном повідомили про відсутність технічної можливості та про відмову через сімейні обставини брати участь у співбесіді). Деякі кандидати подавали документи одночасно на кілька вакансій, - зазначив Немчінов.

За результатами співбесід на засіданні Кабінету Міністрів України прийнято рішення щодо визначення переможцями 4 кандидатів на посади членів Комісії, а саме:

- Кірієнко Тетяну Павлівну – має юридичну та економічну освіту. Багаторічний досвід роботи в територіальних підрозділах Міністерства внутрішніх справ України, Державної податкової інспекції, а також у Київської міської державної адміністрації. Пройшла спеціальну підготовку як кандидат на посаду судді.
- Дутку-Гефко Христину Миколаївну – розпочала трудову діяльність на посаді юрисконсульта в приватному секторі. Має значний досвід роботи на державній службі у територіальних підрозділах Державної фіскальної служби України.
- Кравченка Юрія Юрійовича – має юридичну та ІТ освіту. Значний управлінський досвід на керівних посадах переважно в приватному секторі. Член Наглядової Ради міжнародного клубу ІТ архітекторів та член клубу Game Development.
- Ботезат Олексія Павловича − юрист та управлінець за освітою. Має багаторічний управлінський досвід на керівних посадах у центральних та місцевих органах виконавчої влади.

Читайте також

Всі кандидати-переможці ще мають пройти спеціальну перевірку перед призначенням.

Окрім цього на засіданні уряду було призначено Водолажко Олену Леонідівну членом Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Пані Олена – професійний адвокат, член Асоціації правників України, має значний досвід роботи у державних органах, а також досвід співпраці з державними регуляторними органами щодо розробки та впровадження регуляторних актів.

Нагадаємо, у жовтні Кабінет міністрів України призначив голову Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Ним став Іван Рудий.

11 серпня президент Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію грального бізнесу.

У жовтні уряд затвердив порядок конкурсу на голову та членів комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Комісію створили 23 вересня, планується, що до її складу увійде 230 співробітників.

Комісія буде займатися видачею, поновленням, переоформленням та призупиненням ліцензій для грального бізнесу.