Призначено головного по азартним іграм в Україні - Немчінов

Головою Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей став Іван Рудий
Призначено головного по азартним іграм в Україні - Немчінов
Олег Немчінов Фото: facebook.com
21 Жовтня 2020, 21:02
читать на русском

Кабінет міністрів України призначив голову Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Ним став Іван Рудий.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов на своїй сторінці Facebook.

Іван Рудий обраний на посаду Голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Він має досвід та знання у сфері менеджменту, міжнародних відносин та фінансів. Учасник бойових дій. Входив до складу національної збірної України на "Іграх Нескорених" в Нідерландах, - повідомив Немчінов.

Читайте також

За його словами, Кабміном було проведено добір на вакантні посади голови та 6-х членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Загалом взяти участь у доборі виявили бажання 378 осіб. До співбесіди було допущено 42 особи, з них 20 осіб подали документи на зайняття вакантної посади голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей та 32 особи на членів комісії. Деякі кандидати подавали документи одночасно на кілька вакансій.

Окрім цього, за результатами співбесід було призначено Олену Водолажко та Євгена Гетьмана на посади членів Комісії. Олена Водолажко – професійний адвокат, член Асоціації правників України, має значний досвід роботи у державних органах, а також досвід співпраці з державними регуляторними органами щодо розробки та впровадження регуляторних актів. Євген Гетьман має досвід у напрямі міжнародної співпраці у тому числі з НАТО (координатор міжнародних проектів), досвід роботи у регуляторних органах та досвід керівництва комунальними та приватними підприємствами, - зазначив Немчінов.

На інші посади членів Комісії оголошено додатковий добір.

Читайте також

Нагадаємо, 11 серпня президент Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію грального бізнесу.

У жовтні уряд затвердив порядок конкурсу на голову та членів комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Комісію створили 23 вересня, планується, що до її складу увійде 230 співробітників.

Комісія буде займатися видачею, поновленням, переоформленням та призупиненням ліцензій для грального бізнесу.

1