"Ще можемо вас врятувати": Гайдай закликав до евакуації мешканців Луганщини

В області немає безпечних місць
"Ще можемо вас врятувати": Гайдай закликав до евакуації мешканців Луганщини
Наслідки обстрілів на Луганщині Фото: facebook.com/sergey.gaidai.loga
18 Квітня 2022, 10:45
читать на русском

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай закликав українців до евакуації, оскільки в області не залишилося жодного безпечного місця.

Про це повідомили в Луганській ОВА в Facebook.

Евакуюватимемо в будь-якому випадку. Куди зможемо дістатись – заберемо людей. Вже дуже важко виїхати з Рубіжного, Попасної, Гірського. На сьогодні в області не залишилося жодного безпечного місця. Якщо раніше частина мешканців Луганщини почувалася більш-менш спокійно у деяких районах Лисичанська та Сєвєродонецька, то зараз ситуація загострилась. Російські снаряди "накривають" повсюди, - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що сьогодні, 18 квітня, будуть евакуювати людей із Попасної, Рубіжного, Гірської громади, Сєвєродонецька, Лисичанська. У разі припинення вогню, у цих містах відкриють гуманітарні коридори.

Місця зборів:
  •  Сєверодонецьк: проспект Хіміків, 28;
  • Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС;
  • Попасна: вул. Щербакова, 1-а;
  • Гірське: вул. Гагаріна, 13а;
  • Нижнє: Паркова, 13;
  • Рубіжне: вул. Чехова, 11.

Також Сергій Гайдай повідомив, що окупанти зайшли в Кремінну. У місті почалися вуличні бої. Тому з цього населеного пункту евакуація неможлива.

Нагадаємо, в неділю, 17 квітня, російські окупанти обстріляли адмінбудівлю патрульної поліції в Лисичанську Луганської області, в результаті чого до лікарні госпіталізували шістьох службовців.

Читайте також

1