Ворог знову обстріляв Лисичанськ: є загиблі та поранені

Рашисти зруйнували вщент три будинки мирних мешканців
Ворог знову обстріляв Лисичанськ: є загиблі та поранені
Обстріл в Лисичанську, фото Луганська облдержадміністрація
11 Квітня 2022, 19:14
читать на русском

У понеділок, 11 квітня, російські солдати вчергове обстріляли Лисичанськ у Луганській області.

Як повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, внаслідок обстрілів чотири будинки мирних мешканців було зруйновано.

Вже не вперше за 11 квітня житлові квартали Лисичанська охопив ворожий обстріл. Зранку у місті рятувальники у зруйнованому росіянами будинку знайшли одного загиблого. Надвечір маємо щонайменше трьох постраждалих лисичан. Рятувальники передали людей лікарям. Медпрацівники наразі надають їм допомогу. Маємо чотири прямі влучання в будинки. Три з них зруйновані повністю, один – частково, - написав він.

Голова ОДА (Сергій Гайдай - досьє) також повідомив, що росіяни сьогодні пошкодили ще 16 будинків в області, 11 з них - у Кремінній.

На території міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Кремінна упродовж доби зафіксовано 26 ворожих обстрілів.  Щоденним вогнем по житлових кварталах окупаційні війська намагаються знищити Луганщину, її мешканців – тих, хто ще залишився, - каже він.

Нагадаємо, російські військові закінчують підготовку до масштабної битви за Донецьку та Луганську області. Бої знову активізувались в регіоні. Окупанти постійно намагаються здійснити наступ. Наразі активні бойові дії йдуть в Рубіжному та Попасній.

Противник планує вийти на географічні межі та зайняти обидві області. При цьому окупанти використовують важке озброєння, атакуючи житлові масиви.

Читайте також