Ще одна дитина потрапила до лікарні через отруєння пігулками

15-річний хлопчик шпиталізований у Києві
Ще одна дитина потрапила до лікарні через отруєння пігулками
Лікарня Фото: НДСЛ Охматдит
18 Лютого 2021, 14:44
читать на русском

Через отруєння пігулками 15-річний хлопчик у Києві потрапив до лікарні.

Про це повідомляється у сюжеті новин ТСН.

До столичної клініки "Охматдит" доправили 15-річного киянина, який також наковтався пігулок. Дитину доправили до лікарні зранку з дому. Зараз лікарі констатують, що його стан стабільний і загрози вже життю немає, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

У сюжеті йдеться, що лікарі відзначають зростання суїцидальних настроїв серед молоді в останні місяці. І якщо раніше діти вживали медикаменти несвідомо, випадково, то зараз вони розуміють, що роблять.

У нас останні два роки цифри залишаються сталими - 60 дітей. З початку цього року ми вже прийняли 25. І це лише верхівка, бо ми приймаємо виключно отруєння. Ми вже виконали свою річну норму хворих із суїцидальними настроями, - повідомив завідувач відділення інтенсивної терапії гострих інтоксикацій НДСЛ "Охматдит" Олександр Урін.

Нагадаємо, що у місті Боярка, що у Київській області, 16 лютого в академічному ліцеї "Гармонія" отруїлися дві учениці. Одна з дівчат померла, інша - у лікарні.

Згодом стало відомо, що у Черкаській області в Умані дві восьмикласниці у школі вжили таблетки медичного препарату "Дротаверин" та отруїлись.