Шмигаль назвав причину зменшення кількості хворих на COVID-19

На ці показники вплинуло і посилення штрафів за перебування без масок
Шмигаль назвав причину зменшення кількості хворих на COVID-19
Денис Шмигаль Фото: kmu.gov.ua
7 Грудня 2020, 14:05
читать на русском

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що завдяки запровадженню карантину вихідного дня за минулий тиждень кількість хворих на COVID-19 суттєво зменшилася.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зазначається, що з 30 листопада до 6 грудня було виявлено 89 322 хворих, а позаминулого тижня їх було 96 936.

Захворіло на 7,6 тисячі людей менше. При цьому кількість тестувань майже незмінна й коливається в межах 280-290 тисяч тестів щотижня, - сказав Шмигаль (досьє Дениса Шмигаля).

За його словами, на ці показники вплинуло запровадження карантину вихідного дня, а також посилення штрафів за перебування без масок у громадських місцях і транспорті.

Читайте також

Своєю чергою, президент Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) тримає на контролі підготовку до закупівлі вакцини проти коронавірусної інфекції COVID-19 та масової вакцинації українців.

Ми повинні бути готовими з алгоритмами дій при вакцинації. Держава має визначитися, хто буде вакцинуватися першим, скільки пацієнтів зможуть прийняти лікарні за місяць, а головне – допомогти медзакладам з вакцинацією. Адже таку масову вакцинацію у світі робитимуть вперше, – наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що вчора, 6 грудня, прем`єр-міністр України Денис Шмигаль розповів про плани уряду щодо посилення карантину у січні 2021 року.