Шмигаль: Програма "5-7-9" буде продовжена на наступний рік

Програма буде продовжена у тому вигляді, в якому вона працює зараз
Шмигаль: Програма "5-7-9" буде продовжена на наступний рік
Денис Шмигаль Фото: kmu.gov.ua
25 Вересня 2020, 07:30
читать на русском

Програма "Доступні кредити "5-7-9%" буде продовжена на наступний рік у тому вигляді, у якому вона працює зараз, про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів під час зустрічі з Американською торговельною палатою (ACC).

Програма довго набирала обертів. І зараз вона себе виправдовує. На зустрічах із бізнесом нас просять продовжити програму й для цього є об’єктивні причини. Багато хто лише у вересні отримав кредити, і мати їх на 2-3 місяці — беззмістовно. Відповідно, ми вже заклали гроші в проєкт Держбюджету за цим напрямком на 2021 рік. Бізнес зможе взяти кредити, як для інвестицій та розвитку, так і для рефінансування, — зазначив глава Уряду.

На сайті урядового порталу повідомляється, що під час зустрічі прем’єрміністра з АСС, Денис Шмигаль розповів про кроки Уряду для покращення інвестиційної привабливості України. Він нагадав, що днями команда UkraineInvest презентувала новий інвестиційний гайд.

Читайте також

У ньому можна знайти інформацію, яка цікавить інвесторів, про кожну галузь української економіки в електронному вигляді. Ми будемо й далі його наповнювати, він оновлюватиметься щоквартально, — зазначив глава Уряду.

Раніше Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що Кабінет міністр планує запустити нову програму надання іпотечних кредитів 2021 року. За цією програмою, 30 тисяч українських сімей зможуть придбати собі житло.

1