Шмигаль вимагає пояснень від Уруського за прогулянку з Кадировим

Кадиров та Уруський відвідали один захід в ОАЕ
Важливо
Шмигаль вимагає пояснень від Уруського за прогулянку з Кадировим
Олег Уруський фото: УНІАН
22 Лютого 2021, 11:57
читать на русском

Віцепрем'єра Україні Олега Уруського помітили поряд з головою Чечні Рамзаном Кадировим під час міжнародної військово-технічної виставки в Абу-Дабі (ОАЕ). Фото чиновника опублікував український прем’єр-міністр Денис Шмигаль на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Шмигаль оприлюднив фото на якому видно, що Уруський йде поряд з Кадировим на виставці та підписав фото: "Чекаю від Олега Уруського термінового пояснення".

Варто зазначити, що Уруський ще 20 годин тому повідомив, що перебуває в Абу-Дабі з офіційним візитом.

На чолі української офіційної делегації перебуваю в Абу-Дабі, на міжнародній військово-технічній виставці IDEX-2021, яка є однією з найбільших у світі. В рамках заходу демонструються новітні технології практично за усіма ключовими напрямами розвитку озброєння та військової техніки, - написав він у Facebook.

Як відомо, Кадиров дійсно днями був в Абу-Дабі. Російські ЗМІ повідомили 17 лютого, що Кадиров доправив послання від президента Росії Володимира Путіна для наслідного принца Абу-Дабі Мухаммеда бен Заєда Аль Нахайана.

Кадиров з принцом ОАЕ в Абу-Дабі 17 лютого

Кадиров з принцом ОАЕ в Абу-Дабі 17 лютого (фото з відкритих джерел)

Я передав усне послання Президента РФ Володимира Путіна. Глава держави з задоволенням відзначив продуктивний і багатоплановий характер російсько-еміратських відносин, - повідомив тоді очільник Чечні.

Нагадаємо, три тижні тому у Верховній Раді почали збирати підписи за відставку Уруського.

1