Сили оборони "приземлили" ворожий вертоліт у Херсонській області

Також ЗСУ скоротили ворожу армію ще на десяток солдатів
Сили оборони "приземлили" ворожий вертоліт у Херсонській області
Збитий російський вертоліт / Фото: facebook.com/UkrainianLandForces
14 Червня 2022, 18:07
читать на русском

У Херсонській області поблизу села Миколаївка військові збили з переносного зенітно-ракетного комплексу російський гвинтокрил.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Наші підрозділи, виконуючи вогневі завдання, в тому числі й із застосуванням ракетно-артилерійського озброєння, виключили зі списків 16 рашистів та скоротили ворожу армію на танк і ще 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки. А в районі Миколаївки на Херсонщині з переносного зенітно-ракетного комплексу заземлено ворожий гвинтокрил без можливостей повторного використання, - йдеться у повідомленні.

Михайлівка Херсонської області

У командуванні зазначають, що контртерористична операція, проголошена рашистами на початку березня в північно-західній частині Чорного моря не має ні сенсу, ні змісту, ні завершення. Так окупанти виправдовують блокаду українських портів та перебування напоготові чотирьох ракетних та трьох великих десантних кораблів: "32 крилаті ракети морського базування продовжують тримати ракетну загрозу актуальною".

Нагадаємо, станом на 14 червня сили оборони України знищили вже 32500 солдатів армії рф, 213 літаків та 179 вертольотів противника. 

1